Bewegen onder begeleiding van papa, mama, opa, oma, enz..

Bij ouder- en peutergym kan uw kind spelenderwijs de grenzen en mogelijkheden van zijn of haar lichaam leren kennen.
Uw kind wordt wekelijks gestimuleerd om te bewegen; te klimmen, klauteren, balanceren, hangen en springen. We rennen, spelen met een bal, zingen liedjes en verkennen de uitdagende “binnenspeeltuin”. Dit alles in een ongedwongen sfeer, waarbij niets moet.
Het samen spelen met andere kinderen is een ervaring waar uw kind van leert en geniet, net als de één-op-één aandacht van u.

De gym wordt gegeven in de kleutergymzaal van Basisschool St. Lambertus in Vessem op woensdagochtend van 11.00 tot 12.00 uur, binnenkomen via de deur aan het schoolplein.

U kunt per blok meedoen, kosten per les zijn 3,75. Het bedrag voor dat blok dient voor aanvang van de eerste les overgemaakt te zijn op ons rekeningnummer NL55 RABO 0154 0048 98 ten name van VC Vessem. U krijgt hiervoor een tikkie via de trainster.

U kunt zich altijd inschrijven voor een gratis proefles, maar vol is vol. U kunt zich dan wel eventueel voor een volgend blok opgeven.

Mocht jij ook nog mee willen doen met je peuter, geef je dan snel op, want er kan maar een beperkt aantal kinderen met hun ouders in de gymzaal.

Dus heb je interesse, meld je dan snel aan voor een gratis proefles! Dat kan op elk moment.

Neem contact op via een mail naar bestuur.vcvessem@gmail.com .