Opbrengst oliebollen

Met dank aan Reina, Eva en alle vrijwillige bakkers en beslagmakers en helpende handen hebben we afgelopen oudjaar weer een prima opbrengst kunnen behalen.

De verkoop was zelfs zo goed gegaan dat er niet eens oliebollen over waren voor het Mix toernooi van afgelopen zaterdag. Maar dat hebben we maar opgelost met bitterballen, ook rond, bruin en lekker!

Namens het bestuur bedank ik iedereen die er aan heeft bijgedragen, en/of oliebollen heeft gekocht.

En natuurlijk wensen we al onze leden en hun familie een voorspoedig, gezond en sportief 2024 toe.

Vertrouwenspersonen Veilig Sportklimaat

Vertrouwenscontactpersonen VC Vessem

Sinds het najaar van 2023 heeft VC Vessem 2 vertrouwenscontactpersonen. Dat zijn Eva Sanders en Yvonne Merckx, beide spelend in Dames recreanten 1.

De vertrouwenscontactpersonen hebben een luisterend oor voor leden, ouders, trainers, toeschouwers, vrijwilligers, bestuursleden en eigenlijk iedereen die op een manier met de club verbonden is. Een vertrouwenscontactpersoon lost niet het probleem op maar kijkt samen met jou welke ondersteuning nodig is om jou te helpen.

Sporten in een veilige omgeving
Het is belangrijk dat iedereen kan volleyballen in een veilige en gezellige omgeving.
Op deze pagina lees je welke maatregelen wij nemen om een veilige sportomgeving te realiseren en waar jij terecht kunt. Er wordt nog hard gewerkt aan de invulling van dit thema, meer informatie volgt binnenkort.

Contactgegevens
Om een afspraak in te plannen kun je mailen naar Vcp-vcvessem@outlook.com
of bellen naar Eva op 06-13959795