No jump volleybal

De roep om alternatieve sportvormen voor senioren wordt steeds luider, zo bestaat er al Walking Football, Walking Hockey en Walking Korfbal, maar nog geen aangepaste vorm van volleybal.

Volley Tilburg heeft deze vorm bedacht, namelijk No Jump Volleybal. Vaak zie je dat senioren uitvallen door blessures aan enkel, knie, heup of rug. De naam zegt het natuurlijk al, maar bij No Jump Volleybal wordt er niet gesprongen, waardoor de belasting op je lijf een stuk minder is.

De Nevobo ziet ook potentie in deze vorm en daarom support de Nevobo het eerste No Jump Volleybaltoernooi.

Op zondag 29 december vindt het toernooi plaats in het T-Kwadraat in Tilburg van 10.00-17.00 uur.     Je kan als team opgeven in de dames, heren of mix op alle niveaus.

Ook zal er om 13.00 uur een No Jump Volleybal demonstratiewedstrijd van het eerste herenteam (topdivisie) van Volley Tilburg plaatsvinden.

Naar aanleiding van dit toernooi wordt er gekeken of deze vorm van volleybal potentie heeft voor de toekomst.

Zijn er teams binnen jullie vereniging die hier geïnteresseerd in zijn? Graag deze mail dan doorsturen naar de teams en de flyer (zie bijlage) delen binnen de vereniging. Opgeven kan t/m 1 december bij de Nevobo via deze link.

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *