NIeuwe aanwas

Morgen staat de 2e kleutergym les gepland. De eerste was al een groot succes met wel 21 ! kindjes. En ook morgen zit ook volgepland. Wat een groot succes.

Yvonne Merckx, Reina van de Sande en Hannah en Neeltje gaan er morgen vast weer een leuke les van maken. En terwijl de kids sporten, kunnen de ouders in de foyer lekker een kopje koffie drinken en naar hun kroost kijken.

De Ouder-Peutergym gaat ook voorspoedig. Nu de oudste kindjes zijn doorgestroomd naar de kleutergym, zijn er weer enkele plekjes voor deze Ouder-Peutergym beschikbaar. Dus geef je snel op voor een proefles.

De facebook actie voor de C-jeugd heeft ook al enkele mee-trainers opgeleverd. We hopen dat dat tot enkele nieuwe leden leidt. Ben jij tussen 11-14 jaar, kom dan gerust eens meedoen.

We zijn nog hard op zoek naar jongens/jonge mannen voor ons Jongens B team. Dus heb je ooit gevolleybald of lijkt het je gewoon leuk om te doen? Kom dan gerust een keer meetrainen, op maandag van 18.30-20.00 uur.

Maar ook in onze andere groepen is er altijd wel een plaatsje vrij voor nieuwe aanwas. Voor dames hebben we een groep die Nevobo 2e klasse speelt, en 2 groepen dames recreanten op de 2e en 4e klasse, die doordeweeks ook hun wedstrijden spelen.

En voor heren hebben we onze heren recreanten groep. Zij spelen op donderdagavond een onderling wedstrijdje met veel enthousiasme.

Dus het maakt niet uit of je klein of groot bent, bij VC Vessem kun je altijd terecht. Kijk verder op de website voor trainingstijden en teamindelingen en activiteiten.

Voor info bel of mail of app je.

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *