Fijne vakantie allemaal!

Het voelde al een beetje als vakantie, nu we vanaf half maart gedwongen waren om te stoppen met al onze normale activiteiten, zoals het volleyballen.

De competities kwamen tot een abrupt einde, en met wat goochelwerk heeft men een eindstand bepaald zodat we weten hoe volgend jaar verder te gaan.

Ook de trainingen kwamen per direct tot een halt. Gelukkig konden we na enkele weken buiten gaan volleyballen. In overleg met het bestuur van de voetbalvereniging hebben we ons buitennet opgezet, en zijn diverse teams buiten gaan ballen, als het weer het toeliet.

Het lijkt erop dat we na de vakantie te trainingen weer kunnen hervatten. Waar we in het veld dan niet meer aan de 1,5 M gehouden zijn, dienen we dat in de kantine nog wel te doen. Maar goed, het is niet anders. Laten we hopen dat de vakantie niet al te veel roet in het eten gooit, corona-wijs.

Het bestuur heeft in ieder geval de voorbereidingen weer gedaan. Helaas hebben we afscheid genomen van onze B-jeugd. Het was al een heel klein clubje, en nu er enkele leden hebben opgezegd, zijn het er echt te weinig. Desalniettemin complimenten voor hoe lang dit team samen heeft gespeeld, altijd met veel gezelligheid. En dat is uiteindelijk belangrijker dan winnen. Alhoewel de trainster wel eens tenenkrommend heeft staan coachen omdat het wel erg gezellig was in het veld…..

Maar er is ook goed nieuws want vanaf begin van het jaar hebben we werk gemaakt van de ledenwerving voor de aller jongsten, de mini’s. Hiervoor hebben we allereerst Ouder-Peutergym in het leven geroepen. De kinderen die dat ontgroeien kunnen we doorplaatsen in de Kleutergym, en dat resulteert nu in nog meer doorgroei naar een nieuw groepje mini’s, die we begin van het seizoen gaan starten. Het zijn er nog maar een paar, maar we hebben goede hoop dat dat gaat uitgroeien tot een mooie trainingsgroep. Met dank vooral aan Yvonne Merckx die de Peutergym verzorgd en Reina van de Sande die de nieuwe mini’s gaat trainen, voor de nodige tijd en effort!

Qua senioren verandert er gelukkig niet zo veel. Een enkele afmelding of aanmelding maar geen grote gevolgen. Voor Dames nevobo hebben we een nieuwe trainer gevonden, André Gooren. Hij komt van ver, maar wat je van ver haalt is lekker, aldus het spreekwoord. Laten we hopen op een goede chemie tussen het team en de trainer.

Ook voor de C-jeugd hebben we een nieuwe trainer gevonden in de vorm van een oud-lid, Ervik Verschuuren. Wij zijn heel blij dat hij deze jeugd onder zijn hoede wil nemen, en hebben er alle vertrouwen in. Met dank aan Eva Sanders, die ze het afgelopen jaar heeft getraind. We wensen Eva het allerbeste, en hopen haar natuurlijk bij Dames recreanten 1 lekker te zien spelen komend seizoen.

Luc Maas blijft dames recreanten 2 trainen. Het wordt nu echt tijd voor een kampioenschap, aangezien ze er al 2 jaar zo dicht bij zijn. Als dit jaar corona niet had toegeslagen…. wie weet.

En misschien geldt hetzelfde wel voor dames 1 recreanten? Maaike gaat weer haar uiterste best doen om het team na alle zwangerschappen in optima forma te krijgen.

En ik begrijp van Heren recreanten dat er wel wat nieuwe aanwas mag komen. Daar zullen we komend seizoen aandacht aan besteden zodat dat een mooi clubje blijft die samen lekker een potje kunnen volleyballen.

Op de website staat al het nieuws tot zover we het hebben kunnen invullen.

Heb je nog vragen of opmerkingen, laat het gerust aan een van onze bestuursleden weten.

Rest ons niets meer dan jullie een hele fijne vakantie te wensen en we hopen iedereen vanaf maandag 24 augustus in een goede gezondheid terug te zien!

Het bestuur van VC Vessem

Anke Spruit, Reina vd Sande, Anouk van Riet, Yvonne Merckx, Jolanda Maas

 

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *