Versoepelingen

Het laatste nieuwtje dateert alweer van even geleden. In de tussentijd hebben we diverse beperkende maatregelen in meer of mindere maten voor de kiezen gehad. Maar na al die maanden zonder volleybal en vele andere leuke dingen, gloort er licht aan het einde van de tunnel. De regering gaat zoetjes aan versoepelen. Vanaf woensdag mag er heel beperkt in de zaal gesport worden, maar dat zet voor een teamsport als volleybal geen zoden aan de dijk, is het bestuur van mening. En aangezien de schoolvakantie over een week of 8 voor de deur staat, maken we het seizoen buiten af. Hopelijk zijn de weergoden ons daarbij gunstig gezind. We zetten er dan ook op in dat we eind augustus, als het nieuwe seizoen begint, van alle beperkende maatregelen af zijn en we weer met het hele team binnen kunnen trainen. Tot die tijd blijft het beachveldje op het voetbalveld liggen, en kan daar gevolleybald worden. De jeugd krijgt daar ook training, en de senioren kunnen zelf bepalen of ze daar willen ballen. Dus nog even volhouden, allemaal. En hopelijk in juli/augustus met vakantie, en dan gaan we vanaf eind augustus eindelijk weer de zaal in! Hopen we dan toch.
     
Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *