Nieuwe mini’s weer op toernooi

Het was al weer even geleden dat we met onze mini’s naar het toernooi konden gaan. Natuurlijk het afgelopen jaar niet vanwege je weet wel. Maar daarvoor hadden we gewoon geen mini’s in de leeftijd van 6-8 jaar, gelukkig is dat nu weer verleden tijd.

Afgelopen zondag zijn de nieuwe mini-tjes op toernooi geweest in Reusel, naar het CMV 1-2-3. En ze hebben het geweldig gedaan. Natuurlijk is zo’n grote sporthal heel indrukwekkend, maar met elke set en wedstrijd die ze hebben gespeeld, zat er vooruitgang in. Reina en Mette hebben ze gecoacht.

En aan de snoetjes te zien, hebben ze ook veel plezier gehad.

Volgende maand weer een nieuw toernooi! Kijk bij Teams/Mini’s voor de toernooikalender.

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *