Beachveld op de Lille

Vorig jaar, in de coronatijd, hebben we toch een groot aantal trainingen met name voor de jeugd en mini’s door kunnen laten gaan op ons geïmproviseerde buitenveldje op het voetbalveld. Dat zette ons aan het denken en we hebben de vraag dan ook neergelegd bij de voetbalvereniging, of we daar geen permanent beachveld kunnen en mogen maken.

Dat was de aanleiding om de koppen bij elkaar te steken met de andere verenigingen op het sportpark, dus ook met de korfbal- en tennisvereniging. Het plan kon op alle goedkeuring rekenen van alle 4 verenigingen, nu nog de praktische invulling.

De beoogde locatie, waar we 2 veldjes zouden kunnen realiseren, blijkt in het bestemmingsplan van de gemeente bosgrond te zijn. Een traject om dit te wijzigen is kostbaar, tijdrovend en heeft geen 100% kans van slagen.

Dus is er een nieuwe locatie gevonden, vlak achter de kleedlokalen, dwars op de voetbalvelden. Daar past precies 1 beachveld in!

De gemeente is akkoord en de voetbalvereniging zet er vaart achter. Met een beetje goede wil kunnen we aan het einde van dit seizoen dus lekker buiten verder trainen en spelen!

We houden je op de hoogte van de vorderingen.

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *