Kom volleyballen!

Binnenkort start het nieuwe seizoen. En bij diverse teams hebben we plek voor nieuwe leden. Dus vind jij het leuk om eens iets nieuws te proberen, of heb je al eens eerder gevolleybald en wil je het weer oppakken? Dan ben je van harte welkom.

Je mag altijd 4 keer gratis komen meedoen voor je besluit of je lid wilt worden.

We hebben de verschillende opties, kijk bij de pagina over de teams voor meer info.

Heren recreanten (do 21.30-22.30) trainen alleen, spelen geen wedstrijden behalve tegen elkaar op de training. Het is een gezellig en sportief team, waar het er soms fanatiek aan toe kan gaan. Ze kunnen nog enkele spelers gebruiken, op recreatie niveau. Het napraten aan de bar hoort er natuurlijk ook bij.

Dames recreanten (Wo 20.30-22.00 en Do 20.00-21.30). We hebben 2 teams die meedoen in de Nuvoc-recreanten competitie, in klasse 2 en 3. Ook bij deze teams zijn we op zoek naar nieuwe aanwas. Dat mag geheel nieuw zijn, maar dat mogen natuurlijk ook oud-speelsters die het leuk vinden om het volleyballen weer op te pakken.

Dames Nevobo (Di 20.00-21.30). Zij spelen in de 1e klasse van de Nevobo. Een gemengd team qua leeftijden maar allemaal even fanatiek. Er zouden nog best 1 of 2 speelsters bij kunnen van hetzelfde niveau.

Meisjes B-jeugd (Ma 19.00-20.30). Een leuke groep enthousiaste meisjes die inmiddels een aardig potje volleybal spelen. Ook hier kunnen we best nog wat nieuwe meisjes gebruiken. Heb je ervaring met een balsport? Of al eens eerder gevolleybald? Kom het nog eens proberen en zie hoe leuk het toch eigenlijk is.

Mini’s (Vr 16-17 en 17-18). We gaan dit seizoen een tweede groep mini’s maken want de eerste groep werd te groot. Tevens kunnen we de kinderen dan iets beter op niveau het spelletje laten spelen. Dus als je tussen de 5 en 12 jaar bent, kom dan gerust eens meedoen om te kijken of jij het leuk vindt. In beide groepen is weer ruimte voor meer leden.

Kleutergym. Eén keer per maand op zaterdagochtend bieden we kleutergym aan. Lekker motorisch ontwikkelen in een groep en kijken waar we de grenzen kunnen verleggen. Onder gediplomeerde leiding. Dit gaat met een strippenkaart systeem, dus je legt je niet vast voor een heel seizoen, mocht de kleine bedenken dat ie het niet meer leuk vindt.

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *