Einde seizoen 2022-2023

Het zit er weer bijna op voor dit seizoen want we gaan volgend weekend nog op jeugdkamp en dan is het klaar. Althans, voor wat betreft het binnen-seizoen want buiten op het beachveld gaat het op woensdagavond gewoon door, als het weer het toelaat, en als er genoeg animo is. Om dit te peilen is er een Beachinstuif app groep. Zit jij daar nog niet in? Geef even aan bij Jolanda of Reina en we voegen je toe. Zo kun je je aanmelden als je meedoet, en zien hoeveel mensen er meedoen. Reuze gezellig, iedereen mag meedoen, en zo blijf je nog een beetje in beweging.

Een fantastisch slot van de competitie was natuurlijk het kampioenschap van Dames Recreanten 1! Ongeslagen kampioen, GEWELDIG! We wensen ze heel veel succes in de 1e klasse van de Nuvoc recreatie competitie.

En ook Dames recreanten 2 hebben het goed gedaan in de 3e klasse. Zij zijn als 3e geëindigd en misschien zit daar komend seizoen wel een kampioenschap aan te komen? Maar we leggen er geen druk op, hoor!

De meisjes B zijn in de eerste helft geëindigd op een hele mooie 2e plek in de 2e klasse. En dus een stapje hoger gezet voor de 2e helft. Dat bleek wel moeilijker, aangezien ze daar laatst in de poule zijn geworden. Aangezien de meisjes zelf nog maar met 7 overblijven, hebben we voor het komende seizoen besloten om ze bij de seniorenpoule in te schrijven. Dat geeft iets meer mogelijkheden qua speelsters, want zo mogen er op papier ook senioren meedoen, in geval van nood.

De dames Nevobo hebben zich weten te handhaven in de 1e klasse en zijn op een 9e plaats geëindigd. En dat met diverse geblesseerden waardoor er af en toe dames op andere posities moesten spelen. Hopelijk gaat dat komend seizoen beter.

De mini’s gaan onder leiding van Reina en de hulptrainsters als een tierelier! Gedurende het seizoen zijn er diverse toernooitjes gespeeld. En de groep blijft maar groeien. We gaan kijken of we er volgend seizoen 3 groepen van moeten maken.

Hetzelfde geldt voor de kleutergym. Deze maandelijkse training voor de kleuters wordt zeer goed bezocht en is een mooie voorloper voor de jongste minigroep.

En tot slot de allerkleinsten van onze vereniging. Yvonne Maxwell-Bartels heeft de peutergym weer nieuw leven ingeblazen en is gestart met een viertal kindjes met een begeleider. Deze ouder-peutergym wordt gegeven in het gymzaaltje van de basisschool. Aangezien dit niet zo heel groot is, wordt de groep ook niet zo groot, maar er is nog ruimte voor enkele kindjes met een begeleider (pa, ma, opa, oma, oppas,…).

Voor volgend seizoen hebben we alweer een aantal activiteiten op het programma staan:

  • 25-09-23 Algemene Ledenvergadering, uitnodiging volgt tzt
  • 13-10-23 Iets met vrijdag de 13e
  • 31-12-23 Oliebollen bakken
  • 1e week januari 24 Oliebollen Mixtoernooi
  • mei-juni 2024 JUBILEUM 50 JARIG BESTAAN VC VESSEM

Kortom, we kijken als bestuur terug op een prima jaar. We gaan nu eerst van een welverdiende vakantie genieten, en starten vanaf maandag 28 augustus weer met alle groepen. Tegen die tijd krijgen jullie weer de info voor de start van het seizoen.

Het bestuur wenst jullie een hele fijne vakantie!!

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *