In memoriam Tilly van Mol – van Beers

Op zaterdag 6 juli 2024 hebben we plotseling en veel te vroeg afscheid genomen van Tilly, nadat ze op vrijdag 29 juni was overleden aan de gevolgen van een hartstilstand.

Tilly is lid geworden in 1982, meegekomen met haar zus Petra en beste vriendin Gonny.
Naast zelf spelen, gaat ze na een aantal jaren ook training geven aan de jeugd.

In het seizoen 1986-87 wordt ze met Dames 1 kampioen!
Dan gaat ze er een aantal jaar tussenuit, druk met het gezin en met het bedrijf.

Maar het volleyballen blijft toch trekken en rond 2002 komt wordt ze weer lid van de vereniging en komt bij dames recreanten te spelen. En in het seizoen 2002-2003 wordt ze zelfs voor de tweede keer kampioen met het recreanten team!

Tilly was bloedfanatiek maar tegelijkertijd ook altijd heel sportief naar teamgenoten, tegenstanders of scheidsrechter. Nooit een onvertogen woord. Een mooi gescoord punt vierde ze met een rolletje met haar handen en de overwinningskreet: Yeey!

Tilly’s motto was: je bent bij een club, dus heb je ook verplichtingen naar de club. Ze was er dan ook altijd als er een beroep werd gedaan op vrijwilligers voor de diverse activiteiten. Scheidsrechter, tellen, oliebollen bakken, of de bakken schoonmaken, en recentelijk nog alle hulp bij ons gouden jubileumfeest. Als het kon, kwam ze helpen.

Een paar weken geleden zei ze nog dat ze nog wel een paar jaartjes door wilde gaan, zo lang als het kon. Helaas heeft het niet zo mogen zijn.

We verliezen met Tilly een lief, gezellig, sportief, kleurrijk mens met een hart van goud, die altijd klaar stond om te helpen daar waar nodig.

We wensen Adrie en Daan en Lobke heel veel kracht en sterkte met dit enorme verlies.

Dag Tilly, we zullen je heel erg missen en nooit vergeten! 

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *