Beachtoernooi 17 mei = AFGELAST!

VANWEGE DE CORONA-MAATREGELEN IS HET BEACHTOERNOOI OP 17 MEI AFGELAST.

Op zondag 17 mei organiseert volleybalvereniging VC Vessem voor de vierde keer haar beachtoernooi in de rijbak van Ponyclub Vessem, bij jeugdhuis De Spil van Jong Nederland, aan de Kerkberg in Vessem.

Er zijn verschillende categoriëen om in mee te doen: Jeugd 12-16 jaar, Recreatief beginners, Recreatief Gevorderd, en bij voldoende animo een bedrijvenpoule.

Alle categorieën zijn gemengd, dat wil zeggen dat er ten alle tijden minstens  1 dame in het veld staat. Er wordt 4 x 4 gespeeld, een team mag uit max. 8 spelers bestaan.

Elk team zorgt voor een scheidsrechter en teller.  Er wordt grotendeels gespeeld volgens de Nevobo regels, met hier en daar een vereenvoudiging. Deze regels worden bij inschrijving toegestuurd worden.

Natuurlijk kan men ter plekke zich tegoed doen aan een hapje en een drankje op het terras en het spel van de deelnemers bewonderen.

Inschrijven kan tot 1 mei via beachtoernooi.vcvessem@gmail.com.  Kijk op www.vcvessem.nl of onze Facebook pagina voor meer informatie. Voor telefonische inlichtingen bel met Jolanda Maas, 06-18711692.

[contact-form to=’beachtoernooi.vcvessem@gmail.com’ subject=’Beachtoernooi 17 mei 2020′][contact-field label=’Contactpersoon’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Teamnaam’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Categorie’ type=’checkbox-multiple’ required=’1′ options=’Jeugd 12-16 (€10),Recreatief beginners (€20),Recreatief gevorderd (€20),Bedrijven (€20)’/][contact-field label=’Telefoon nummer’ type=’text’ required=’1’/][/contact-form]