Beachvolleybal toernooi 29 mei

VC Vessem organiseert op zondag 29 mei
Beachvolleybaltoernooi in Vessem

Klik hier voor het inschrijfformulier.

Zon op je gezicht, voeten in het zand en heel veel lol met leuke en gezellig mensen. Klinkt dat niet aantrekkelijk? Nou het kan! Op zondag 29 mei organiseert volleybalclub Vessem weer een beachvolleytoernooi in Vessem. Een toernooi voor jong en oud. Met een competitie voor zowel echte volleyballers, als voor gezelligheidsteams. Schrijf je dus in als vriendenteam, met je familie of met de buurt.

 

Waar? Op de Kerkberg in Vessem
We storten weer een grote bak met zand naast De Spil, aan de Kerkberg in Vessem. Natuurlijk kan ook de jeugd meedoen. Van 11.00-12.30 uur is er een speciale competitie voor de basisschooljeugd. Van 13.00 tot ca. 18.00 uur is het dan aan de beurt aan de volwassenen (>16 jaar) en eventuele jeugdteams (12-16 jaar). We proberen er leuke competities van te maken, dus geef aan of je team beginnend of gevorderd is.

 

Vier tegen vier
We spelen vier tegen vier. Ieder team mag maximaal uit 8 spelers bestaan. Het is een gemengde competitie, dus zorg voor zowel mannen als vrouwen in je team. Tijdens de wedstrijden moet er altijd tenminste één dame in het veld staan. En ieder team zorgt ook voor een scheidsrechter en teller.  

 

De zon is besteld
Natuurlijk is er gezellige muziek en is er tussendoor tijd voor een hapje of een drankje. De zon is besteld en plezier gegarandeerd. Trommel dus snel een team bij elkaar en meld je aan. Kijk op vcvessem.nl of onze Facebook pagina voor meer informatie. Inschrijven kan tot 15 mei via beachtoernooi.vcvessem@gmail.com. Het inschrijfgeld voor senioren is 20 euro per team, en voor jeugdteams 10 euro per team.

 

Eerst trainen?

Ook dat kan, we organiseren 3 gratis oefenavonden op woensdagavond 11-18-25 mei van 20.30-22.00 uur. Dan kan er geoefend worden, met je team of individueel.

Graag aanmelden bij Jolanda via een appje naar 06-18711692 of een berichtje naar beachtoernooi.vcvessem@gmail.com.