Al 5 aanmeldingen ouder- en peutergym

De eerste 5 aanmeldingen voor de proefles op 23 oktober zijn al binnen. Dus we gaan zeker van start. Mocht jij ook nog mee willen doen met je peuter, geef je dan snel op, want er kan maar een beperkt aantal kinderen met hun ouders in de gymzaal.

Bewegen onder begeleiding van papa, mama, opa, oma, enz.. Bij ouder- en peutergym kan uw kind spelenderwijs de grenzen en mogelijkheden van zijn of haar lichaam leren kennen.
Uw kind wordt wekelijks gestimuleerd om te bewegen; te klimmen, klauteren, balanceren, hangen en springen. We rennen, spelen met een bal, zingen liedjes en verkennen de uitdagende “binnenspeeltuin”.
Het samen spelen met andere kinderen is een ervaring waar uw kind van leert en geniet, net als de één-op-één aandacht van u.

De gym wordt gegeven in de kleutergymzaal van Basisschool St. Lambertus in Vessem op woensdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur.

Aanmelden kan nog tot uiterlijk 15 oktober, de aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Zoals gezegd, 23 oktober is de 1e gratis proefles, daarna volgt een blok van nog 8 lessen, tot aan de kerstvakantie. De kosten hiervan bedragen 30 euro. Dit bedrag dient voor aanvang van de eerste les overgemaakt te zijn op ons rekeningnummer NL55 RABO 0154 0048 98 ten name van VC Vessem.

U kunt altijd inschrijven voor een proefles, maar vol is vol.

Een 2e blok staat gepland voor na de kerstvakantie tot aan de carnavalsvakantie, bij voldoende animo.

Dus heb je interesse, meld je dan snel aan!

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *