Bestuursupdate

Het competitieseizoen is tot een abrupt einde gekomen door het corona virus en alle maatregelen die daarmee samenhangen. Reuze jammer, want we waren bijna aan het einde van de competities. Maar deze competities worden dus niet meer afgemaakt. De nevobo gaat zich beraden over hoe een eindstand op te maken, voor de beginsituatie voor komend seizoen.

Voor ons rest niets anders dan de richtlijnen van het RIVM op te volgen, en hopen dat we de situatie snel onder controle krijgen, zodat we weer uit onze thuisquarantaine mogen.

Hopelijk kunnen we toch de laatste weken/maanden van het seizoen de draad weer oppakken met trainen.

We houden jullie op de hoogte hiervan.

Wel gaan we alvast inventariseren wie er lid blijven of wie er gaan stoppen, zodat we na de zomervakantie weten met welke teams we het volgend seizoen ingaan.

Deze vragenlijst krijgen jullie allemaal per mail toegestuurd, dus zorg dat je email adres bekend is bij het bestuur. Stuur anders nog even een mailtje naar bestuur.vcvessem@gmail.com.

Het beachtoernooi, gepland voor zondag 17 mei, laten we voorlopig nog even op de planning staan. We hopen allemaal van ganser harte dat we dit door kunnen laten gaan, maar daarvoor is op dit moment de situatie nog te onzeker om er iets over te zeggen.

We zullen je af en toe via ons Facebook pagina wat info toe te sturen, zodat je toch fit kunt blijven, en volleybal kunt blijven oefenen.

We hopen in ieder geval dat jullie allemaal gezond blijven !

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *