Jubileum naar PLAN B

Helaas helaas is het met de huidige weersomstandigheden ons niet gegund om buiten te gaan volleyballen. Er is nog veel geprobeerd met het wegpompen van het water, maar zelfs met een droge dag op zaterdag zijn de velden niet bespeelbaar.

Dit betekent echter niet dat er niks te doen is! We hebben een alternatief programma in de tent op het voetbalveld (Sportpark de Lille, Jan Smuldersstraat 54, Vessem)

Alternatief programma zaterdag 25 mei:

13:00 -15:00: spelletjesmiddag in de tent voor de mini’s.

Kom allemaal naar de tent. Je mag verkleed komen in het thema goud! Neem voor de zekerheid laarzen mee. We hebben een hoop spellen klaarstaan die we spelen aan de hand van het wasknijperspel. Uitleg krijg je in de tent. Na afloop krijgt iedereen een prijs.

16:00 – 19:00: Pubquiz voor alle teams!

Kom gezellig met je team naar de tent en dit mag natuurlijk al verkleed in ons gouden thema. Aanmelden vanaf 16:00, start quiz om 16:30. Er zijn natuurlijk mooie prijzen te verdienen en lekker eten en drinken is vlakbij.

20:00 – 01:00:  Gouden Jubileum Feest!

Dit feest kan gewoon doorgaan in de tent zoals gepland. Als je meedoet aan de quiz, kan je gewoon blijven hangen:)

Er worden gedurende de dag nog lotjes verkocht waarmee mooie prijzen te verdienen zijn.

Vrijwilligers:

Ben je ingedeeld als vrijwilliger voor deze dag? Houd dan je mail goed in de gaten, er volgt een aangepast vrijwilligers schema.

Mee quizzen?

Had je je niet opgegeven om te volleyballen, maar lijkt het je wel wat om mee te doen met de quiz? Dat kan natuurlijk. Kom met je team naar de tent en geef je op bij de quiztafel. €25 per team. Heb je geen team en wil je mee quizzen, dat kan natuurlijk ook. (€5 pp) meld je dan ook bij de wedstrijdtafel.

We hopen er zo samen met iedereen nog een mooie jubileum dag van te maken.

Tot morgen!

De jubileum commissie VC Vessem

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *