Geweldig jubileumfeest

Tot op het laatst toe is er met man en macht, van zowel de volleybalvereniging, als ook de voetbalvereniging, hard gewerkt om het veld enigszins bespeelbaar te krijgen, maar helaas. Op vrijdagochtend heeft de commissie dan toch moeten besluiten om het toernooi af te gelasten omdat het veld nog steeds onder water stond. Reuze jammer!!!

Maar gelukkig werd er heel snel geschakeld naar een plan B. Voor de mini’s bestond dat uit een spelletjesmiddag en voor de senioren werd een pubquiz gehouden voor iedereen die mee wilde doen.
Het was gezellig druk in de tent en quizmaster Erwin Postma leidde de kwis met strakke hand. Voor de winnaar wachtte eeuwige roem en een heleboel consumptiemuntjes.

Gelukkig klaarde het weer gedurende op zaterdagmiddag toch nog op zodat er nog even lekker buiten op het terras gezeten kon worden, onder het genot van een drankje en een hapje.
Daar werd lekker gekletst met diverse oud-leden, die we al heel lang niet meer hadden gezien. Fijn om elkaar weer te zien en spreken!

En daarna ging de DJ aan het werk, en werd er in de tent lekker gedanst en verder gekletst tot in de kleine uurtjes.

Zondagochtend waren alweer vele handjes paraat om mee te helpen, samen met de vrijwilligers van de voetbalvereniging, om de feesttent leeg te ruimen maken zodat die een paar dagen later helemaal afgebroken kon worden.
De lucht van het gras, wat al weken onder water stond, was inmiddels bijna niet meer te harden. Hopelijk komt het nog goed.

Al met al een hele mooie afsluiting van een gedenkwaardige 50 jaren bestaan van VC Vessem. Dikke pluim voor onze toernooicommissie en feestcommissie, en voor alle mensen van de voetbalvereniging die dit mogelijk hebben gemaakt. Deze samenwerking smaakt wat ons betreft naar meer.

Het volleybalseizoen binnen is nu ten einde maar wordt tot aan de grote vakantie voortgezet op het beachveld voor de meeste teams.

Op woensdag avond vanaf 19.00 mogen alle jeugd en volwassenen naar de instuif avond komen. Ter plekke worden teams gemaakt en dus kan iedereen meedoen.
Dit hoeven niet alleen leden van VC Vessem te zijn, maar iedereen die kan volleyballen mag meedoen.

Hieronder een sfeerimpressie van het veld. De foto´s van het feest volgen nog.

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *