Ouder-Peutergym

Koop hier een strippenkaart.

Bewegen onder begeleiding van papa, mama, opa, oma, enz..

Bij ouder- en peutergym kan uw kind spelenderwijs de grenzen en mogelijkheden van zijn of haar lichaam leren kennen.
Uw kind wordt gestimuleerd om te bewegen; te klimmen, klauteren, balanceren, hangen en springen. We rennen, spelen met een bal, zingen liedjes en verkennen de uitdagende “binnenspeeltuin”. Dit alles in een ongedwongen sfeer, waarbij niets moet.
Het samen spelen met andere kinderen is een ervaring waar uw kind van leert en geniet, net als de één-op-één aandacht van u.

De gym wordt 1x per maand gegeven in de kleutergymzaal van Basisschool St. Lambertus in Vessem op woensdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur, binnenkomen via de deur aan het schoolplein.

Dit jaar wordt de gym gegeven op:

24 januari 2024
28 februari 2024
27 maart 2024
24 april 2024
29 mei 2024
26 juni 2024

Doe makkelijke, luchtige kleren aan waarin uw kind en u zelf lekker kunt bewegen. Het kind loopt op peutergymschoentjes, of blootvoets.

U koopt een strippenkaart van 6x á 20 euro via de link bovenaan de pagina. Per keer dat u deelneemt, wordt een strip afgestreept. Na 6 keer koopt u weer een nieuwe strippenkaart.

U kunt zich altijd inschrijven voor een gratis proefles, maar vol is vol. U kunt zich dan wel eventueel voor een volgende training opgeven.

Mocht u mee willen doen met uw peuter, geef je dan snel op, want er kan maar een beperkt aantal kinderen met hun begeleiders in de gymzaal.

Dus als u interesse heeft, meld u dan snel aan voor een gratis proefles! Dat kan op elk moment.

Neem contact op via een mail naar bestuur.vcvessem@gmail.com .

Let wel: vol is vol!